PRESENTACIÓ CURS 19-20

ANDREA PORTELLA 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper curs l'actriu professional Andrea Portella ens vindrà a fer 5 sessions de teatre a la matèria d'Arts Escèniques de 2n de Batxillerat.

Llicenciada en interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona, ha ampliat la seva formació en diferents tècniques teatrals com Grotowsky o View Points a més d'iniciar els seus estudis musicals i de fer classes de cant. També s’ha format en interpretació per a càmera a Barcelona i a Madrid.

En el camp de la docència ha realitzat tallers de teatre amb diferents grups de diferents edats (adults, juvenil i infantil) en diverses universitats (UB, UPF,...) sales (Sala Beckett de Barcelona, Aula de Teatre de Banyoles) i instituts (INS Pablo Ruiz Picasso) i des de 2013 treballa com a docent/actriu a l'Institut del Teatre.

Dins la seva experiència professional com a actriu, ha treballat amb directors com Ramón Simó, Carme Portaceli, Oriol Broggi, Antonio Simón i Joan Ollé entre d’altres.

En cinema ha coprotagonitzat dos llargmetratges i en televisió ha treballat a les series de TV3 “La Riera”, “Kubala, Moreno i Manchón” i “Com si fos ahir”.

ANDREA PORTELLA 6.JPG

S  A  N  T  I

S  E  R  R  A  T  O  S  A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Santi Serratosa es va graduar en música a l’Aula de Música Moderna del Conservatori del Liceu, l’any 1999. Dos anys més tard va continuar els seus estudis superiors de bateria al Drummers Collective de Nova York. Després d’una etapa de formació amb diferents professors de bateria, recerca personal i altres estudis musicals, l’any 2011 obté el títol de Màster de Musicoteràpia per la UPF.

Paral·lelament a la seva formació com a musicoterapeuta es va formar en percussió corporal amb diferents professors com Anna Llombart, Stéphane Grosjean i ha assistit a workshops i cursos de Keith Terry, Fernando Barba, Jep Meléndez, Javier Romero, Núria López, Shaman Lebrun i Ido Shtadler. 

L’eix central del curs és el MÈTODE SSM, creat per ell mateix i  que treballarem sobre una selecció del patrimoni musical de transmissió oral aplegat al projecte C  À  N  T  U  T, cançons de tradició oral. El projecte Càntut neix l'any 2012 per recollir i difondre el patrimoni musical de transmissió oral de les comarques gironines.  Aquest neix amb la intenció de crear una sèrie de material didàctic partint de cançons populars i tradicionals i del treball de la percussió corporal.

índex.jpg
índex3.jpg

V  I  C

M  O  L  I  N  E  R

01_petita_400x400.jpg

CANCEL·LAT pel temporal Glòria

En Vic ha publicat tres discs com a líder, compositor i lletrista, Vic Moliner - ARA (2016), Verd i Blau - Tocar l'horitzó (2014) i Verd i Blau - Un fràgil corall (2012) i els ha presentat arreu de Catalunya en multitud de concerts. Com a colider de la formació STN! ha publicat dos discs, Capsigranys (2013) i Un pas més (2011). També ha produït artistes com Clara Peya, Pau Brugada, Germà Negre, David Mauricio, Magalí Sare, Xavi Torres Trio i Marala. Actualment fa gires amb Clara Peya, The Gramophone Allstars Big Band, Xavi Torres Trio, Eduard Gener, Magalí Sare, Paula Grande i Néstor Gimenez. Ha participat en multitud de discs amb artistes com The Gramophone Allstars Big Band, Chet Jones, Alessio Arena, STN!, Verd i Blau, Clara Peya, Néstor Giménez, Cançons de la Veritat Oculta, Smoking Bambino, Gonzalo Del Val, Joan Rovira, Eduard Balaguer, Quartet Mèlt.

Premi Enderrock "Millor disc del 2018", amb Estómac, de Clara Peya

Primer premi al Dutch Jazz Competition amb Xavi Torres Trio.

Premi Lletra als Premis Altaveu 2012, amb la cançó Temps per mirar el temps, de Verd i Blau.

Ens vindrà a parlar sobre

L A  M Ú S I C A  C O M   A  

E I N A   D E  

T R A N S F O R M A C I Ó  

S O C I A L

i la seva experiència al voltant d'això.

També ens mostrarà el seu enfoc musical  que utilitza en directe i a l'estudi per fer música,

a  través dels seus instruments

B A I X  i 

C O N T R A B A I X

els L O O P S,

la T E C N O L O G I A

i tots els aparells que utilitza.

 

D  A  N  S  A    

I  N C  L  U  S  I  V  A

Projecte de dansa inclusiva amb

F U N D A C I Ó   E S T A N Y , entitat propera i familiar, que treballa amb i per a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, per tal que puguin viure en llibertat i igualtat d’oportunitats dins la societat.

inici1.jpg

N  E  U  S

C  A  N  A  L  I  A  S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ballarina, creadora i artista independent graduada en Pedagogia de la dansa pel Conservatori Superior de dansa  de Barcelona (Institut del Teatre). S’ha especialitzat en dansa contemporània i inclusiva realitzant una residència amb CandoCo Dance Company ( companyia pionera en el treball inclusiu en dansa) a Regne Unit l’any 2010. Des de 2012 és ballarina de la companyia de dansa contemporània Oriantheatre (Paris, França) dirigida pel coreògraf iranià Mehdi Farajpour.

Ha participat en diversos projectes socials com el projecte Eureka del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i la Fundació la Caixa impartint tallers de dansa a diversos centres penitenciaris de Catalunya. 

El 2013 va publicar el llibre “Danza Inclusiva” dins de la col·lecció Laboratorio de Educación Social (ED. UOC) dirigida per Segundo Moyano y Jordi Planella. 

És coreògrafa i codirectora de la formació de dansa contemporània  La mujer del carnicero i de l’associació Innerland Projekt (Dansa, creació i diversitat). Professora col·laboradora del Conservatori Superior de dansa de Barcelona dins el projecte “Cossos diversos” i coordinadora pedagògica de l’escola de dansa EMDC celrà ( escola inclusiva).

www.neuscanalias.com 

facebook: La mujer del carnicero Dance Company

Instagram : lamujerdelcarnicerodanza

vimeo La mujer del carnicero dance

.

La Neus ens vindrà a impartir sessions de dansa per poder dur a terme el projecte de 

D A N S A    I  N C L U S I V A  amb la Fundació Estany.

Minut 6'48 del vídeo

IMG_4365.jpg

Fotografia: Frederic Lebail , de la col·lecció 

"Ser , estar, semblar"

També  farem un

V Í D E O  C L I P

filmat per en 

G U I L LE M   R O M A,

anirem a gravar als

ESTUDIS GROUND

d'en  Jaume Figueras,

anirem a escoltar una òpera al

L I C E U,

farem els nostre  estimat

C O N C E R T  A 

L ' A U D I T O R I,

i finalment l'esperada obra de teatre a la

F  A C T O R I A

a càrrec de la nostra estimada Gemma Olivas.

 

              J A  

          E S T E M

 P R E P A R A T S!!!!

1200_1522749283Roba_Estesa_6_-_Guillem_R