Taller d'elocució teatral amb en Joan Solana ....

m7_xgQja.jpg
12.jpg

Joan Solana, professor de llengua, literatura, escriptura teatral i cinematogràfica i interpretació, és Llicenciat en Filologia, Màster en Escriptura per a Cinema i Televisió i Diplomat en Direcció Cinematogràfica.

Ha escrit poesia, novel·la, assaig, guions i textos teatrals. Entre aquests últims destaquen: Èdith i Sarah (Edicions 62), premi Recull de Blanes; Ulls de bruixa(Edicions 3 i 4), premi Octubre, estrenada al teatre Gaudí de Barcelona i Temps mort, estrenada a Temporada Alta.

Ha dirigit una vintena d’espectacles, la majoria de text propi. A part d’Ulls de bruixa i Temps mort, destaquen El somni del crepuscle, al Festival de Música de Torroella i a TV3, i Josafat, producció del Teatre Municipal de Girona.

També ha treballat d’actor. Amb Pervertimento, sota la direcció de Xicu Masó, va guanyar el premi al millor actor al concurs de teatre Àngel Guimerà del Vendrell.

 

En el taller interpretarem un text escrit en vers. Interpretar vol dir donar sentit, però també donar forma als personatges, a la seva expressió corporal i oral. Treballarem els tres aspectes.

 

També gravació als Estudis Ground de Cornellà de Terri

I finalment no faltarà l'obra de teatre a la Factoria dirigida per la Gemma Olivas,

 el concert de Nadal, la visita-taller a l'escola Camins,

el concert a la Residència La Solana,

el concert a l'Auditori de l'Ateneu,

sortida a Barcelona Museu dels instrments i Assaig de l'OBC,

sortida a Barcelona Assaig al Liceu...

Comencem!